Bezorging

EXACT Courier Service voorziet volledig in deze behoefte naar middelgrote koeriersdiensten. Al onze chauffeurs hebben een grote mate van verantwoordelijkheidsbesef en beschikken over een ruime ervaring. Wij zijn ons ervan bewust dat ook wij het visite kaartje zijn van uw onderneming. Van onze chauffeurs kunt u net dat beetje meer service verwachten. Velen voor u hebben naar tevredenheid al kennis gemaakt met EXACT Courier Service en haar hoge service graad en mate van betrouwbaarheid. Onze aantrekkelijke prijzen vindt u elders op deze site.

Leveringsgebied:
Regelmatig vervoeren wij naar landen als Spanje, Duitsland, Engeland en België maar ook leveren wij in landen buiten Europa. Tot onze vaste opdrachtgevers kunnen wij o.a. rekenen enkele grote drukkerijen, machine fabrieken en gemeente instellingen.

Specialisme:
Wij zijn gespecialiseerd in spoed en Same-Day leveringen binnen heel Europa, maar daarnaast kunt u bij ons ook terecht voor verspreiding van bijv. een grote oplage drukwerk door heel Nederland.

Op- en overslag:
Onze opslagcapaciteit bedraagt zo’n 20 Europallets. Er liggen concrete plannen deze capaciteit in de toekomst uit te breiden.

Wat vervoeren wij zoal:
Daar kunnen we kort over zijn: praktisch alles!!! Van machine onderdelen, deuren en kasten tot tijdschriften, bouwtekeningen en overige vertrouwelijke poststukken. Maar ook uw koel- en specifiek beveiligd transport is bij ons in goede handen.